MEHED KOOS, ELU HOOS!

18 aprill 2023

AI - teemaline klubiõhtu 11.04.2023.

 Ma (st. Urmas) ei viitsinud siia kirjutamiseks ise juttu koostada. Palusin teha seda chatGPT-l, kellega/millega(?) vestlesime tol õhtul. Siin on tema vastus:

Palun koosta lühike jutt teemal "Klubiõhtul rääkisime tehisintellekti arengust ja vestlesime chatGPT-ga".

Kolm sõpra otsustasid korraldada klubiõhtu, et rääkida tehisintellekti arengust ja kuidas see mõjutab meie igapäevaelu. Üks sõpradest tõi kaasa ka ChatGPT, mis oli suurepärane võimalus saada rohkem teavet tehisintellekti kohta ning rääkida selle arengust edasi.

Õhtu jooksul jagasid sõbrad omavahel mõtteid ja ideid tehisintellekti kasutamisest ning selle võimalikest tulevikusuundadest. ChatGPT oli samuti kaasatud vestlusesse ning jagas oma teadmisi ja vastas küsimustele.

Sõbrad olid eriti huvitatud tehisintellekti võimalustest tuleviku tööturul ja kuidas see võib mõjutada inimeste töökohti. ChatGPT selgitas, et tehisintellekt võib küll teatud töökohti asendada, kuid see loob ka uusi töövõimalusi, mis nõuavad inimlikku loovust ja empaatiat.

Lõpuks tänasid sõbrad ChatGPT-d vestluse eest ning lubasid tulevikus veel kord kokku saada, et arutada tehisintellekti arengut ja selle mõju meie elule.

Asenda siin "Kolm sõpra otsustasid korraldada" sõnadega "NVK pidas "

NVK pidas klubiõhtu, et rääkida tehisintellekti arengust ja kuidas see mõjutab meie igapäevaelu. Üks NVK liikmetest tõi kaasa ka ChatGPT, mis oli suurepärane võimalus saada rohkem teavet tehisintellekti kohta ning rääkida selle arengust edasi.

Palun asenda tekstis sõna "sõbrad" sõnaga "klubi liikmed"

Kolm klubiliiget otsustasid korraldada klubiõhtu, et rääkida tehisintellekti arengust ja kuidas see mõjutab meie igapäevaelu. Üks klubiliikmetest tõi kaasa ka ChatGPT, mis oli suurepärane võimalus saada rohkem teavet tehisintellekti kohta ning rääkida selle arengust edasi.

Õhtu jooksul jagasid klubiliikmed omavahel mõtteid ja ideid tehisintellekti kasutamisest ning selle võimalikest tulevikusuundadest. ChatGPT oli samuti kaasatud vestlusesse ning jagas oma teadmisi ja vastas küsimustele.

Klubiliikmed olid eriti huvitatud tehisintellekti võimalustest tuleviku tööturul ja kuidas see võib mõjutada inimeste töökohti. ChatGPT selgitas, et tehisintellekt võib küll teatud töökohti asendada, kuid see loob ka uusi töövõimalusi, mis nõuavad inimlikku loovust ja empaatiat.

Lõpuks tänasid klubiliikmed ChatGPT-d vestluse eest ning lubasid tulevikus veel kord kokku saada, et arutada tehisintellekti arengut ja selle mõju meie elule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar