MEHED KOOS, ELU HOOS!

07 juuni 2018

Eurovisiooni lainel



NVK valdavalt mehhatroonilisel perel oli 5. juunil õnn ja rõõm võõrustada oma klubis Eesti kultuuritegelast, ajakirjanikku ja Eurovisiooni elavat legendi Olavi Pihlamäge. Meest, kes ligi pool sajandit olnud seotud ETV, Eurovisiooni ja TTÜ-ga. Esinejat oli tulnud kuulama täismaja.
  Kohe esinemise algul pakkus Olavi, et te ei pruugi kõik olla tulihingelised Eurovisiooni fännid, kuid mingil ajal olete te kõik jälginud Eurovisiooni. Esitluse lõpus selgus - eksperdil oli õigus. Meie tehnikamehed osutusid veendunud melomaanideks.

  Viimasel võistulaulmisel Lissabonis oli meilt võistlustules väärika kostüümiga imekena tütarlaps. Laulu oli valinud Maarjamaal rahvas, kellele kunst kuulub. La Forzast enim eesti rahva hääli oli saanud kunagi vaid Letosvet. Portugalis saavutas Elina  märkimis-väärselt hea tulemuse. Bravuuritar meil juba oli, nüüd on ka glamuuritar. Rahvusooperisse liigandekas ja liigilus. Muusika ja moe puhul on liigne truudus sama kahjulik kui armastuses. Meist poole väiksemal maalapil askeldava rahva laulik, proua Netta haaras võidu hoopis uuel ja omapärasel viisil.
  Esineja entsüklopeedilised teadmised nii Eesti kui maailma muusikast oleks võimaldanud meeldivat ja põnevat õhtut pimedani pikendada. Huvitava kohtumise lõpetuseks meie meesteväe üksmeelne ja tugev aplaus.
  Palju tänu Olavi Pihlamäele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar