MEHED KOOS, ELU HOOS!

05 aprill 2018

Mõõganeelamise täiendõppel



Saksamaal asuva peakorteriga Karl Storz Endoscope on Euroopa suurim kõrgtehnoloogiliste endoskoopide tootja. 1994. aastast tegutsev Karl Storz Video Endoscopy Estonia on kiirelt arenev teadus ja tootmisüksus, milline 2016. aastast tegutseb Laagris uhiuues tootmishoones.
NVK uudistajate rühma võõrustasid sõbralikult ja lahkelt firma tootmisjuht ja haldusjuht. Saime põhjaliku ülevaate endoskoopide valmistamisest, remondist ja kasutamisest.
Selgus, et mitmed meie rühmakaaslased olid oma elu kriitilisematel hetkedel mõõganeelamist juba harrastanud. Täiendõpe kulus ära, kordamine tarkuse ema.
Eelnevalt külastatud puidufirmas küsiti meilt, ega teil mõnel mõnda last pole, kes meile tööle tuleks. Seekord oli rõõm suurem, et kas teil mõnel mõnda lastelast pole, kes meile tööle tuleks. Võttis kohe mõttesse, et kummaga siis tegelema hakata, kõvad mehed ju kõik. Selgus, et mitmed meie rühmakaaslased olid oma elu kriitilisematel hetkedel mõõganeelamist juba harrastanud. Täiendõpe kulus ära, kordamine tarkuse ema.
Eelnevalt külastatud puidufirmas küsiti meilt, ega teil mõnel mõnda last pole, kes meile tööle tuleks. Seekord oli rõõm suurem, et kas teil mõnel mõnda lastelast pole, kes meile tööle tuleks. Võttis kohe mõttesse, et kummaga siis tegelema hakata, kõvad mehed ju kõik.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar