MEHED KOOS, ELU HOOS!

06 juuli 2013

Järvamaa eakate kokkutulek

Kutse eakate kokkutulekule saabus meie klubisse varakult. Nii olimegi oma esindusega 30. juunil Imaveres kohal. Järvamaa teeb taolist kokkutulekut juba 27 korda.. Järgmine on kavas teha Paides. Huvitav, kas jälle kutsutakse.
Rongkäigutasime koos Järvamaa valdade lauljate ja tantsurühmadega eeskujulikult hooldatud Imavere pargis. Kontserdid, tantsingud ja võimlejate etteasted kestsid pea vahetpidamatult kuni õhtupoolikuni. Meie osa oli järjekordselt rääkida huvilistele, kuidas teha vanameeste klubi ja mis tema sees toimub. Vastutasuks saime arstidelt mitut liiki õpetusi, kuidas olla mees ka vanemas eas. Kuulasime teraselt ja jätsime meelde.
Omaette vaatamisväärsus on sealne Piimandusmuuseum, kuhu peale algupäraste meierei seadmete on taludest kokku korjatud hulganisti koorelahutajaid, võimasinaid, juustu tegemise riistu jpm.
Kokkutulek oli suurejooneline. Jäi mulje, et peaaegu kõik maakonna eakamad on iidse meierei ümber kogunenud. Paistis, et neil oli seal ütlemata mõnus olla. Ega meilgi viga olnud. Siiski istuvad veidi pisemad üritused meile paremini, saab korraldajate ja küla rahvaga rohkem suhelda.
Täname korraldajaid meid kutsumast ja meie mehi Tiitu ja Endlit meid sinna sõidutamast.

Kirjutas Rein

 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar