MEHED KOOS, ELU HOOS!

19 jaanuar 2010

NVK protokoll nr. 8

NVK protokoll nr.8

Alfredi pubis 19.01.2010.

Kohal olid: Paul Kustala, Johannes Kuura, Urmas Lepik, Tiit Luiga, Madis Pobul, Kalev Rannala, Jaak Sal-Saller, Mati Selts, Hilmo Seppel, Feliks Unt.

Uue liikmena võtsime vastu: Mati Selts

Arutati: klubiruumide rentimist Pääsküla Gümnaasiumis, klubiliikmetelt intervjuude üleskirjutamise eesmärke, järgmiste koosolekute ja tegevuste teemasid.

Otsustati: 1.Korraldada järgmine koosolek 02.02.10. Pääsküla Gümnaasiumis klassis nr. 301, milles Urmas lepib kokku kooli direktori hr. Peep Laidveega ja kus klubi otsustab kohavaliku lõplikult. Järgmiseks koosolekuks toob Tiit kaasa kohvikeetja, Urmas toob ühekordse kasutuse kohvitasse, kohvi, suhkru jm. vajaliku ning liikmed võtavad soovi korral kaasa omad kohvitassid. Koosolek on mõeldud sisseelamiseks uues kohas ja erilist päevakorda ei ole.
2. Johannes alustab esimesel võimalusel intervjuudega, mille eesmärkideks on koostada liikmete nõusolekul neid ja nende elu ning huve teistele liikmetele tutvustav materjal, võimaluse korral koostada sellise materjali põhjal üldistav väljaanne ja võibolla koostada raamat meie põlvkonna kohanemistest mitmekordsete suurte muutustega meie eluajal.
3. Mati ettepanek korraldada tulevikus kutsutud esinejatega tasulisi sündmusi (loengud etc.) ja sel teel teenida klubile sissetulekut võeti kavadesse.
4.Trükkida järgmiseks koosolekuks kõigile liikmetele liikmete kontaktide leht. ( Tiit )
5.Järgmistel koosolekutel püüame oma külalisteks saada linnaosavanema hr. Vakra, millalgi ka hr. Andres Tarandi, lähemal ajal Mati tütre ja hr. Urmas Laansoo (kes räägivad meile maagilistest taimedest) ja ühe kevadistest koosolekutest viime läbi Nõmme Muuseumis koos jalgsiekskursiooniga Nõmmel.
6. Klubiruumide peremeesteks esitati Kalev ja Feliks, kes elavad Pääsküla kooli lähedal ja on sobivalt asjalikud mehed.


Jaak Sal-Saller rääkis oma sidemetest Islandiga, esitas sisuka ülevaate saarest, Islandi riigist ja rahvast, proovisime pitsikese islandi viina ( hea rüüp! ) ja vaatasime slaidiprogrammi Jaagu poolt saarel tehtud piltidest.
Paul kogus liikmemaksu.
Tiit jäädvustas esineja blogi tarvis oma kaamerasse.

Järgmine koosolek toimub Pääsküla Gümnaasiumis 02.02.10. kl.16.00

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar