MEHED KOOS, ELU HOOS!

07 jaanuar 2010

Elust maakeral ja mujal!

Juh-hei!
HEAD UUT AASTAT KÕIGILE! Nii noorematele kui vanematele ja Nõmme Vanameestele!
Tänaseks on pühad möödas. Kui ma mõtlen eilsele klubiõhtule, siis oli see super hea õhtu! Oma elus oleme me kõik midagi vastuolulist kogenud, aga midagi sellist kohtasin esmakordselt.
Asja juurde! Vähem mögöšš rohkem kui tögöšš, nagu ütlevad hõimuvennad Ungaris. Mõni aeg tagasi tekkis meil huvi vabamüürluse kui liikumise vastu. Kõik me oleme midagi kuulnud, aga see on rohkem kui kuulujutt millel pole tõepõhja raasugi all. Tänu Paulile saigi me klubi suure au osaliseks ja meile pidi vabamüürlaste vennaskonnast tulema rääkima keegi , kes ei häbene seda avalikult teha. Jõudsime Toomasega mõni minut varem kohale ja pidasime aru kas minna üles või oodata kuni teised ka kohale tulevad. Järsku astub sisse lugupeetud kultuuri- ja ühiskonna tegelane härra Voldemar Promet.Tundsime teineteist ära ja tervituse järel jõudis mulle kohale, et Volli ongi meie tänane lektor. Talle omase mõttekindla esinemisstiiliga tunnine ettekanne möödus kiiresti. Kuskil on kirjutatud: sõin ja jõin seal minagi kõhtu ei saanud midagi! Ei jõudnud eelnev info mu „kõvakettale” kinnituda kui juba tuli uus „lask raskerelvadest”.Igor Volke! Kõige kuulsam pritsimees ENSV-s. Rääkis endast, oma tegevusest, maast ja ilmast ja sellest mis selle sees on. Oskas ka oma teema väga oskuslikult traagelniitidega eelmise teemaga kokku vedada, jäädes maailma käsitluselt ikkagi täiesti vastaspoole.Lugupeetud Urmas ütles seepeale: Üks udune asi läks veelgi udusemaks! Juh-hei!
Kirjutas Johannes Kuura

2 kommentaari:

  1. Tiit! Kus on 7.jaanuari kokkutuleku pildid?Tahaks vanu tuttavaid üle aastakümnete taas näha.
    Issand kui vanaks te kõik olete jäänud!
    Henn

    VastaKustuta
  2. Tere Henn!
    Kahjuks ei tehtud 7 jaanuari kohtumistest pilte, millest on mul väga kahju.Vanaks jääme tõesti iga päev ühe päeva võrra!

    VastaKustuta