MEHED KOOS, ELU HOOS!

26 november 2009

NVK koosoleku protokoll nr.5

24.11.09 ALFREDI PUBIS

Kohal olid: Arnold Branten, Heino Vollmann, Paul Kustala, Jaak Sal-Saller, Urmas Lepik, Kalev Rannala, Hilmo Seppel, Rein Purje, Johannes Kuura, Tiit Luiga

Uute liikmetena võtsime vatu: Paul Kustala, Arnold Branten, Heino Vollmnn

Arutati: Tiidu ja Jaagu etekannete põhjal MTÜ asutamisega seonduvat (põhikirja sisu!). Reinu ja Johannese etekannete põhjal talvise väljasõidu teemat. Johannese ettekande põhjal Noorte Loodusmajaga loodava kontakti teemat.Paul teatas, et tematuttav tuleb 8.dets. koosolekule meile vabamüürlusega seonduvat tutvustama. Koosoleku lõpus kerkis küsimus klubis sõnavõtmise kommete kohta aga esialgu püüame toime tulla seniste liikmereeglite abil.

Otsustati: MTÜ põhikirja koostavad Jaak ja Tiit Tiidu poja kaasabil, kinnitati MTÜ juhatuse liikmeteks Tiit Luiga ja Jaak Sal-Saller. MTÜ aadressiks lubas Tiit kasutada oma maja aadressi. Otsustati jätta klubi nimi endiseks ja loodava MTÜ nimeks saab MTÜ Nõmme Vanameeste Klubi.
Talvise (arvatavasti veebruaris) väljasõidu hind saab olema suurusjärgus 700-1000 krooni, seetõttu järgmisel koosolekul klubi liikmed ütlevad, kes on sellise hinna ja esitatud sisuga väljasõidul osavõtjad ja selle põhjal otsustame, kas teemaga jätkata või mitte.
Johannes rääkis klubile Loodusmajas kavandatavast välisklassi ehitusest ja osa klubi liikmeid toetas selles kaasalöömist. Teemat arendame edasi.
Tiit tegi ettepaneku tekitada klubi ühine blogi. Tiit nõustus jääma selle asja vedajaks, ilmselt ka blogi tegijaks.
Urmas esitas ülevaate taoismist kui maailmakäsitlusest.
Järgmine koosolek toimub Alfredi pubis 8. detsembril 2009.

Protokollis Urmas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar